Malzemeler:
- 3 adet yufka
- 2 çay bardağı yoğurt
- yarım çay bardağı sıvı yağ
- İç olarak arzu ettiğiniz bir iç (evde biraz tulum vardı ben onu kullandım)
- üzerine çörekotu ve beyaz susam
Yoğurt ve sıvıyağı bir kasede çırparak karıştırın. Tezgahın üzerine serdiğiniz yufkanın bir uçtan başlayarak yarısına bu karışımdan fırçayla sürün. Diğer kuru tarafı üzerine kapatın D şeklindeki yufkayı ortadan ikiye bölün uzun tarafına hazırladığınız içten koyun rulo sarın ve yuvarlayın. Tepsiye aldınız yufkaları bir gece buzdolabında bekletin.(bekyen yufka pişince çıtır çıtır oluyor.) ertesi sabah üzerine yoğurtlu karışımdan sürüp üzerine çörekotu ve susam serpin ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Sevdiklerinize kahvaltıda ikram edin......